Składniki
Woda, melasa z trzciny cukrowej*, surowy cukier trzcinowy* (melasa i cukier są przekształcane w kwas mlekowy przez mikroorganizmy), mąka z pestek winogron (z OPC)*, reishi*, mikroorganizmy, mikroorganizmy probiotyczne.
Zawarte mikroorganizmy
Bacillus subtilis, Bifidobacterium animalis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus amylolyticus, Lactobacillus amylovorus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus casei 01, Lactobacillus casei 02, Lactobacillus casei 03, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus farraginis, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus johnsonii, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus parafarraginis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus zeae, Lactobacillus diacetylactis, Lactococcus lactis, Saccharomyces cerevisae, Streptococcus thermophilus
Składniki / 25ml |
% RWS* |
Kultury bakterii |
ok. 2,5 miliarda zarodków ⥉ |
-*** |
Reishi* |
2,5mg |
-*** |
Mąka z pestek winogron (z OPC)* |
2,5mg |
-*** |
⥉ produkt naturalnie fermentowany, liczba komórek może się różnić
*z kontrolowanych upraw ekologicznych
** referencyjna ilość składników odżywczych
*** brak dostępnych odniesień
W dziennej porcji: 2,5 miliarda zarodków / 2,5 mg Reishi / 2,5 mg mąki z pestek winogron na 25 ml
Razem: 50 miliardów zarodków / 50 mg Reishi / 50 mg mąki z pestek winogron w butelce
Wartości odżywcze w 100ml: |
Wartość energetyczna |
25kJ/6kcal |
Białko |
0,0g |
Węglowodany |
1,50g |
w tym cukry |
0,84g |
Błonnik |
|
Tłuszcze |
0,0g |
w tym nasycone |
0,0g |
Sól |
0,0g |
Wartości odżywcze w 25ml: |
Wartość energetyczna |
6,25kj/1,5kcal |
Białko |
0,0g |
Węglowodany |
0,38g |
w tym cukry |
0,21g |
Błonnik |
|
Tłuszcze |
0,0g |
w tym nasycone |
0,0g |
Sól |
0,0g |
Certyfikacja bio